Met digital partners

Samen mooie online projecten maken

Kobalt werkt graag samen. Volledige projecten kunnen we aan, maar ook kunnen we een flexibel onderdeel worden van een technisch team. In deze case hebben we interviews gehouden met Qikker en Triple om hun ervaring te toetsen.

Vast en flexibel

Een van onze partners is Qikker Online uit Amsterdam. Een digital agency dat ambitieuze bedrijven via een strak proces helpt aan award-winning websites en apps. “We storten ons op strategie, design, development en doorontwikkeling van digitale producten waarin de gebruiker centraal staat”, vertellen Joost en Michiel van Qikker. “Kobalt is voor ons een betrouwbare en leuke developmentpartner.”


Michiel vertelt: “Joost en ik kennen Arne van Kobalt nu een jaar of zes. We werken met vaste medewerkers en met onze ‘flexibele schil’. Arne voelt als ‘vast’, maar is flexibele schil. Hij staat met zijn snufferd op onze website, eet mee met ons kerstdiner en gaat mee met personeelsuitjes. Soms komt hij een dag of dagdeel bij ons werken. Hij verliest nog wel met tafeltennis.”

Luxe om een partner als Kobalt in ons netwerk te hebben

Wanneer schakelt Qikker Kobalt in?

“Bij complexe technische vraagstukken voor websites of webapplicaties. Zowel front-end als back-end. Kobalt beschikt over meerdere full-stack ontwikkelaars en kunnen allen goed met PHP en Laravel overweg. Daarnaast hebben ze het onderhoud overgenomen van een aantal WordPresswebsites die eerst bij ons draaiden.

Ook verzorgen zij nu Website in een Week, wat bij ons bootcamp heette. Voor klanten die een relatief eenvoudige WordPresswebsite willen bouwen in een korte tijd. Als wij een aanvraag binnen krijgen, verwijzen we met plezier naar Kobalt.”

Platform Chickslovefood, heerlijk om aan te werken

Vakantiehuizen in Andalusië. Mooi, luxe en jaloersmakend.

Projecten om trots op te zijn

“Chickslovefood. Een website met ‘de lekkerste en makkelijkste no nonsense recepten voor iedere dag’. Arne heeft ons geholpen met de migratie, waarbij hij alle bestaande recepten naar de nieuwe website heeft verplaatst. Ook structureerde Kobalt de data zodat de klant in de toekomst handige nieuwe features kan ontwikkelen: hoeveelheden aanpassen per persoon bijvoorbeeld. Fris resultaat en beter doorzoekbaar. Ook een plaatje: Vida Rústica. Een site waarop vakantiehuizen in Andalusië te vinden zijn.”

“Weten wat er nodig is”

Ook met Triple werken we ook regelmatig samen. We hebben in nauw overleg succesvolle lanceringen gedaan van LINDA.nl en Massymoto.com.


Nicole van Triple - “De jongens van Kobalt zijn snel ingewerkt en weten wat er nodig is om vlot aan de slag te kunnen. Ze leveren goede input en geven hun klanten de keuze tussen een standaardoplossing of maatwerk. Ze durven vragen te stellen en om support te vragen.”


Kevin van Triple - vult aan: “Ze houden zich aan afspraken, deadlines en ze stralen kennis en expertise uit. Ik zou graag nog eens met ze samenwerken!”

LINDA.nl

Massymoto

Samen mooie online projecten maken

Denk je nu: wat een leuke knakkers, tof bureau, kan ik wat mee? Neem dan contact op.

Neem contact op