Onze expertises

Hier kun je ons ‘s nachts voor wakker maken, dit is wat wij dagelijks doen én waar wij
goed in zijn.

Strategie

Lees meer

Development

Lees meer

Support

Lees meer

Branches

Van cultuur tot industrie, wij ontwerpen en ontwikkelen applicaties en maatwerk websites die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van elke sector.

Cultuur

Creatieve web-oplossingen voor musea, theaters en kunstgalerijen.

Bekijk cultuur

Onderwijs

Innovatieve digitale oplossingen voor in het onderwijs.

Bekijk onderwijs

Sport

Op maat gemaakte digitale oplossingen voor sportteams en -verenigingen.

Bekijk sport

Recreatie

Maatwerk software en webapplicaties voor de recreatie- en vrijetijdssector.

Bekijk recreatie

Agencies

Strategieën en tools voor marketing- en communicatiebureaus.

Bekijk agencies

MKB

Maatwerk webapplicaties, websites en webshops voor MKB-bedrijven.

Bekijk MKB

Bouw & industrie

Robuuste webapplicaties en CRM-systemen voor de bouw- en industriesector.

Bekijk bouw & industrie

Testimonials

Wat anderen zeggen...

“Iedereen bij Kobalt is zo vriendelijk en neemt je echt goed mee in hun gedachtegang. Daarom voelt werken met Kobalt echt als samenwerken. Bovendien is het geweldig dat ik kan terugvallen op hun kennis over hosting, snelheid, veiligheid en stabiliteit. Daardoor kan ik me helemaal op het schrijven richten.”

“Wat Kobalt zo sterk maakt, is dat ze uitgebreide technische kennis kunnen combineren met creativiteit en strategisch advies. Ze voeren niet alleen uit, maar fungeren ook echt als sparringpartner en willen net zo graag als hun opdrachtgevers dat het eindproduct slaagt. Verder zijn ze flexibel en kunnen ze zich committeren aan een begroting, wat redelijk zeldzaam is in de wereld van applicatie-ontwikkeling.”

"De reden waarom wij voor Kobalt hebben gekozen is omdat zij goed omgaan met onze briefings. Kobalt denkt goed met ons mee en stelt zichzelf als sparringpartner op. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kobalt als onze betrouwbare websitepartner."

“Wij ervaren de samenwerking met het team van Kobalt Digital als zeer plezierig. Er wordt proactief meegedacht met onze wensen en ze zijn altijd bereikbaar/beschikbaar voor onze vragen. Daarnaast voldoet de functionaliteit van hetgeen Kobalt voor ons heeft gecreëerd exact aan onze wensen.”

“Als creatief bureau kunnen we veel, maar niet alles. Wanneer we hulp inschakelen van partners is het belangrijk dat ze expertise brengen én aansluiten op onze creativiteit. Anders gezegd: ideeën moeten kunnen groeien bij samenwerking. Als het voor ons te technisch wordt, denk ik: Kobalt. Ze komen er altijd uit.”