fbpx

Webwinkels die converteren

Webshop starten, of door ons laten onderhouden? Kobalt is expert in het ontwikkelen en onderhouden van webshops. We doen dit op basis van WordPress en WooCommerce. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem contact met ons op.

AB InBev

Bieradvies aan de horeca op een tablet

Brouwerij ‘ ij

Onderhoud en beheer voor dit mooie biermerk

Leven in Stijl

Stijlvolle meubels op maat gemaakt

Haardencentrum Alkmaar

Stijlvolle haarden webshop

Massymoto

Productcategorien op maat ontworpen

Budweiser

Mooi bierplatform voor Budweiser

Werken bij NRG

Vacatures met API én secure content integratie

Jong Management

Ledenbeheer­systeem voor ondernemers, directeuren en managers

Karavaan

Buitengewoon theater op locatie

Mollie

Integraties met jouw gewenste payment provider, no problem.

Massymoto

Stijlvolle bamboo onderkleding

Sail the CAT

Catamaran website met boekingskoppeling en dronevideos

Linda

Hét nieuws en entertainment platform van de makers van LINDA.

Een eigen webshop beginnen? Bestaande laten onderhouden?

Of jouw online winkel nou klein of groot is, wij helpen je. Zo kun je gemakkelijk categorieën en producten beheren, verschillende belastingtarieven instellen en eenvoudig verschillende betaalmethodes als iDEAL, PayPal en AfterPay koppelen. Daarnaast kun je ook verschillende verzendmethoden en bijbehorende kosten aanpassen en kunnen gebruikers bestellen met en zonder account. Met onze technische ervaring en creatieve insteek tillen we jouw webshop graag naar een hoog niveau.

Wat krijg je van ons?

Korte samenvatting: een professionele webshop voor een juiste prijs.

Een webshop van Kobalt is uitgebreider en flexibeler als een Wix of Shopify. Maar bovenal is het jouw eigen webshop die wij ontwikkelen en beheren. Wil je bijvoorbeeld verhuizen naar een andere partij? Geen probleem. Wil je een unieke koppeling met een uniek systeem, geen probleem. Heb je een unieke branding en wil je deze in je webwinkel terug laten komen op de manier zoals jij wilt zonder beperkingen? We’ve got your back.

Magento heeft in de basis iets meer features (eigenschappen) maar gaat meer richting enterprise open source software in vergelijking met een webshop zoals wij die aanbieden met WordPress en WooCommerce. Oftewel, als je minder dan 2000 producten wilt verkopen in je shop, je snel wilt starten en de kosten in de gaten wilt houden dan is WordPress met WooCommerce de betere keuze.

Onze aanpak

Tijdens onze (online) kennismaking horen we graag wat je ideeën zijn. Ondertussen adviseren we alvast, want wij willen dat je webshop supergoed wordt. Vervolgens komen wij met mogelijkheden en een plan.

Na contact met onze projectmanager en een heldere planning gaan onze developers aan de slag. In Podio, onze online projectomgeving, werken we samen, kunnen we overleggen en laten we zien wat de status van onze ontwikkelpunten is. Liever (video) bellen? Geen probleem.

Kan het snel?

Het kan zeker snel. Als we intensief samenwerken is het mogelijk om jouw webshop binnen drie dagen online te hebben (maar dat is wel uitzonderlijk, zoals hier te lezen is). Realistischer is het, om rekening te houden met ongeveer drie weken. Moet er nog een naam en een branding ontwikkelt worden? Ook dat kan bij ons, maar dan hebben we samen iets meer tijd nodig natuurlijk.

Klaar voor de volgende stap?

Wil jij gratis advies van een developer en een ondernemer? En samen met ons op zoek naar de oplossing voor jouw vraag?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!