Hogere SEO-score en meer conversies

Door een geoptimaliseerde website en de snelste hosting

Direct naar de scan

Meer conversies

Onderzoeken bewijzen het: snellere webpagina’s leiden tot betere conversiepercentages. Met andere woorden, hoe sneller een webpagina laadt, hoe aannemelijker het is dat de gebruiker zijn of haar doel bereikt.

Hoger in Google

Hoewel het algoritme van Google ondoorgrondelijk lijkt, weten we zeker dat het snellere websites gebruikers beter helpen. Hierdoor krijgen snellere websites hogere SEO-scores dan langzamere websites.

Snellere website, wat levert het je op?

Weet je het aantal bezoeker en de huidige snelheid van je website? Dan kun je hier een eenvoudige berekening maken wat de impact zou kunnen zijn van het sneller maken van je website.

De waardes uit deze berekening hebben we van Google’s onderzoeken overgenomen. Het betreft een inschatting. Kosten van een snellere hostingomgeving en aanpassingen van de website hebben we zo realistisch mogelijk meegenomen.


,-

Potencieel jaarlijkse omzet impact met het optimaliseren van sec.

Minimale snelheid

Huidige snelheid

Hoe pakken we het aan?

1

We starten met een performance scan van jouw website. Deze scan bevat een globaal advies en we zullen een vrijblijvende concept offerte toesturen.

2

Kobalt neemt een kijkje in de code van de website en er wordt nog meer op detailniveau gekeken wat voor hosting en website optimalisatie nodig is, we schatten de nieuwe snelheid van je website in. We stemmen dit in overeenstemming af in een definitieve offerte.

3

Na overleg vindt de verhuizing van de website plaats. We maken een 2de performance scan om direct de impact van de nieuwe hosting in kaart te brengen.

4

We optimaliseren nu de website in overleg zoals uit onze performance scan is voortgekomen. Hierna volgt de laatste performance scan met het eindresultaat.

5

Kobalt heeft nu de website in beheer en gaat periodiek met je om tafel om door te nemen wat de toekomstige plannen zijn. Uiteraard onderhouden we de hosting en website met de laatste updates om de snelheid erin te houden.

Gratis performance scan

Kjelt Goossense

Brouwerij 't ij

“Als je ziet wat voor verschil we in snelheid, maar ook in opbrengsten hebben gemaakt is het een no-brainer”

Kelly Brouwers

Communicatiebureau YongWans

“Communicatie is key, één duidelijk aanspreekpunt. Korte lijnen, snel schakelen. Niet alleen de website is snel”

Logo Linda Logo triple Logo qikker Logo brouwerij 't ij

Kobalt is een technisch georienteerd internet bureau dat werkt voor mooie klanten met uitdagende business cases. Door onze jaren lange ervaring in webdevelopment, heldere aanpak en goede communicatie zijn wij van meerwaarde bij onze klanten.

Op uitnodiging van Google hebben wij onlangs meegedaan aan de Northern European Google Speed Race en behaalde de eervolle 6e plek van de 85 deelnemende teams en 300 developers.

Meer over de Google speedrace