fbpx

Digital Development

Webapplicatie framework Laravel

Waarom we het opensource applicatie­framework Laravel gebruiken als toekomstbestendige basis voor jouw webapplicatie.

Een framework is een hulpmiddel om webapplicaties te ontwikkelen. Taken die veel voorkomen en belangrijke functies staan al vast. Daarnaast zorgt een framework voor een gestructureerde opbouw, helpt het fouten voorkomen en bespaart het tijd. Bovendien werken programmeurs gemakkelijker samen dankzij de vaste structuur.

Bouwen met legostenen

Laravel is wat ons betreft onmisbaar voor het bouwen van webapplicaties. De opbouw van een applicatie bestaat uit een gigantische hoeveelheid kleine stukjes code, die je het beste kunt vergelijken met legostenen. Door de code vooraf te structureren en op te delen in modules (blokjes lego), wordt het resultaat (de applicatie) beter onderhoudbaar én kun je tijd besparen door bestaande modules vaker te gebruiken.

Populair framework

Met miljoenen gebruikers over de hele wereld is Laravel een van de populairste frameworks. Het is snel, vernieuwend en betrouwbaar. Niet voor niets gebruiken grote organisaties Laravel om webapplicaties in te ontwikkelen. Net als wij.

We zijn experts in het gebruik van Laravel en zetten dit framework in voor al onze webapplicaties en portalen. Liefst in combinatie met Vue.js.

Werk slimmer, niet harder

Heb je zelf een website die frisser kan, of een applicatie die soepeler of veelzijdiger mag in gebruik? Snappen wij. je krijgt ons advies er gratis bij.

Vragen, suggesties of toevoegingen? Wij horen het graag van je!

Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!