fbpx

Innovatie

Raycast, Co-pilot, Audits, NL Wallet en meer in Spread The Innovation #1

Al eens gehoord van de AIVD Kerstpuzzel? Of PartyTown? Luister en kijk mee bij onze eerste Spread The Innovation aflevering.

Spread The Innovation?

Spread The Innovation is een zeer bekende term op de werkvloer bij Kobalt. Elke twee weken bespreken we met het development team de laatste trends, technieken en learnings. Vanaf vandaag willen we het ook met jou delen. In deze allereerste aflevering hebben we het over:

Kennisdeling

Jullie investeren veel in jullie kennis, lopen voorop in de markt, werken met de nieuwste innovatieve technieken en bedenken elke dag nieuwe passende oplossingen voor jullie klanten.
Als er een maatschappelijke vraagstuk langskomt, dan duiken jullie erop, bijten je vast, passen jullie kennis en innovatie skills toe en kijk eens… Wat een succes!

Is het niet eens tijd dat jullie wat meer van deze kennis delen?
” #zichtbaarheid

Aldus het waardevolle advies van Jeroen Haanstra (Ambitiehuis)

Met dank aan Kylian, Desley, Arne, Milan, Mick en Huub voor hun toevoegingen. Wil je ook komen werken bij dit leuke team met enthousiaste mensen en net als ons wekelijks bezig zijn met de nieuwste innovatieve technieken uit de industrie? Check onze vacatures.

Meer innovatief nieuws van het Kobalt team ontvangen? Schrijf je onderaan deze pagina 👇 in op de nieuwsbrief, abonneer je op Youtube, volg ons op Instagram of op Facebook.

De is de eerste aflevering, we zijn nog aan het schaven aan dit concept. Feedback is zeer welkom!

Spread the word & Spread the innovation!

Vragen, suggesties of toevoegingen? Wij horen het graag van je!

Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!