fbpx

Team

Even voorstellen: Roos

Roos, ze kan projecten managen, heeft development skills en draait ergens haar hand niet voor om. Haar gekke eigenschap zegt overigens anders.

Waarom Kobalt?

Kobalt geeft mij een fijn gevoel. Als ik het kantoor binnen kom denk ik “wauw dit ziet er uit als een tof bedrijf” en dat is het ook. Mijn collega’s zijn enthousiast en hebben passie voor wat ze doen. Dat is ook een beetje wat Kobalt uitstraalt met hun bedrijf. Samen groeien is hoe ik mijn toekomst bij Kobalt voor me zie. 

Wat voor werk ga je hier doen?

Ik ga mezelf richten op twee verschillende functies en ga kijken waar ik mijn plek kan vinden binnen het bedrijf. Ik ga Brenda ondersteunen bij het managen van de projecten en ik ga daarnaast ook zelf een stukje development doen.

De harde waarheid

 • Huisdieren:
  Zelf heb ik geen huisdieren, maar de kat van mijn moeder is zeker wel mijn maatje.
 • Lievelingstaal:
  Engels vind ik heel tof, omdat het heel makkelijk is en je er ver mee kunt komen. Spaans is een taal die ik nog graag zou willen leren.
 • Eet graag:
  Mexicaans (het liefst wel zonder bonen).
 • Favoriete serie:
  Dat zijn er heel veel, maar om er een te noemen zou ik zeggen “Orange is the new black”.
 • Laatst gelezen boek:
  “De Camino” is het laatste boek dat ik heb uitgelezen, nu lees ik “Steeds leuker” van Jelle Hermus.
 • Heb je hobby’s?
  Ik besteed graag tijd met mijn vrienden en mijn familie. Daar speel ik ook regelmatig verschillende spelletjes mee. Sinds een tijdje doe ik aan boulderen, wellicht dat ik dat in de toekomst nog meer ga doen. 
 • Iets raars wat je kan:
  Mijn hand/pols bijna 360 graden ronddraaien.

Blij dilemma

Je hebt maar 3 uur slaap per nacht nodig.

OF

Je kunt op elk moment onzichtbaar worden.

“Dan zou ik gaan voor 3 uur slaap per nacht, het lijkt me heerlijk om meer tijd te hebben in een dag. Ik zou niet onzichtbaar willen zijn, omdat ik denk dat je jezelf best ongelukkig kunt maken door alles te kunnen zien/horen.”

Dilemma waar je gek van wordt

Je moet 25 rondjes rijden op elke rotonde die je ziet.

OF

Je moet het hardop aankondigen als je moet poepen.

“Dan zeg ik liever altijd hardop dat ik moet poepen. Iedereen moet poepen toch? Ik schaam me daar niet voor.”

Vragen, suggesties of toevoegingen? Wij horen het graag van je!

Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!