Team

Even voorstellen: Brenda

Brenda Koning is projectmanager en marketingkoningin. En ze houdt van piano spelen en curry’s.

Waarom Kobalt?

Ik heb Reinier ontmoet tijdens een sollicitatiegesprek zo’n 3, 4 jaar geleden. Hij werkte toen nog voor een ander bedrijf. Toen ik op LinkedIn zag dat hij voor zichzelf was begonnen, vond ik dat erg tof. Ook ontwikkelden Arne en Reinier een website voor het bedrijf waar ik toentertijd werkte. De samenwerking verliep zeer prettig. De open- en nuchterheid sprak mij aan. Nadat zij al geruime tijd de vacature projectmanager open hadden staan, zijn we om tafel gaan zitten.
En daar is iets moois uitgekomen 🙂

Wat voor werk ga je doen?

Mijn focus ligt op projectmanagement. Zodra ik dat onder controle heb, ga ik me bezig houden met marketing. Voordat ik hier begon, ben ik ruim 2,5 jaar marketingmanager geweest bij een payroll- en uitzendbureau. Hier hield ik me bezig met campagnes, het team, websites maken voor partners, social media en SEO. Ervaring die ik uitstekend kan toepassen bij Kobalt. Ik heb hier een warm welkom gekregen, iedereen is bereidwillig om me te helpen. Het is erg prettig werken in een omgeving met zoveel kennis.

De harde waarheid

Blij dilemma

JE MOET KIEZEN:

In het echte leven kun je ctrl + Z gebruiken om je laatste actie ongedaan te maken – OF – Je kunt foto’s maken door met je ogen te knipperen.

“Spijt hebben vind ik zonde, je leert overal wel iets uit, dus ik ga voor foto’s maken met mijn ogen. Af en toe terugblikken naar de mooie momenten.”

Dilemma waar je gek van wordt

JE MOET KIEZEN:

Je oogballen zijn compleet zwart – OF – Als je honger hebt, maakt je maag het geluid van een schreeuwend varken.

“Ik ga voor compleet zwarte oogballen, als ik daarbij ook magische krachten krijg :)”

Samen mooie online projecten maken

Denk je nu: wat een leuke knakkers, tof bureau, kan ik wat mee? Neem dan contact op.

Gerelateerde artikelen

Vragen, suggesties of toevoegingen? Wij horen het graag van je!

Neem contact op