Team

Even voorstellen: Milan

Milan is onze nieuwe developer, heeft ervaring in design en front-end werkzaamheden en wil zich gaan ontwikkelen in back-end development. “Het was direct een goede start, je proeft een goede sfeer op kantoor en door de gezamenlijke standup weet ik waar iedereen zich mee bezig houdt. Ook fijn dat er genoeg ruimte is om even het hoofd leeg te maken d.m.v. een potje tafeltennis!”

Waarom Kobalt?

Tijdens het kennismaken kreeg ik een goed gevoel: werken binnen een hecht en enthousiast team, waarbij je veel kunt leren van elkaar en er ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

Wat voor werk doe je?

Ik zal voornamelijk het stuk design en front-end van projecten op me nemen. Daarbij zou ik graag dieper de back-end materie in willen duiken om zo de samenwerking van front-end en back-end te combineren.

De harde waarheid

Blij dilemma

JE MOET KIEZEN:

Je kunt de lokale weersomstandigheden bepalen
– OF – Je bent voor één dag president van een land naar keuze

“De lokale weersomstandigheden bepalen zou wel ideaal zijn. Het zit al niet echt mee in Nederland met het mooie weer, dus die kans laat ik niet aan me voorbijgaan.”

Dilemma waar je gek van wordt

JE MOET KIEZEN:

Je moet altijd gepassioneerd de liefde verklaren aan
de kassamedewerker – OF –
Er staat altijd een uitsmijter voor je voordeur die je pas na een half uur zeuren binnenlaat.

“100% gepassioneerd de liefde verklaren aan de kassamedewerker. Daar zou ik nog wel lol in krijgen ook denk ik, haha.”

Gerelateerde artikelen

Vragen, suggesties of toevoegingen? Wij horen het graag van je!

Neem contact op