Team

Even voorstellen: Huub

Huub Duinmeijer studeerde af als applicatie- en mediaontwikkelaar en werkt sinds februari 2019 als back-end developer bij Kobalt.

Waarom Kobalt?

Omdat het kleine (groeiende) team me aansprak, net als de locatie en het gebruik van bepaalde technieken (LaravelVue.js, etc.). We volgen de laatste trends in software development op de voet en delen regelmatig nieuwsberichten, blogs en dergelijke met elkaar. Hier kan ik verder groeien, als persoon, in het programmeren en in het communiceren.

Wat voor werk doe je?

Ik werk als (back-end) developer, voornamelijk aan Laravel-applicaties. Daarnaast werk ik ook met Vue.js en WordPress. Verder zijn we veel bezig met het verbeteren van de verschillende bedrijfsprocessen. Hierin vind het belangrijk dat we ons niet stijf vasthouden aan wat vertrouwd is, maar openstaan voor nieuwe technieken want “stilstaan is achteruitgaan”, zeker in software development.

De harde waarheid

Blij dilemma

JE MOET KIEZEN:

Je bent met één druk op een speciale knop direct thuis – OF – Je hebt altijd een magisch gevulde koelkast

“Ik ga voor de koelkast: lekker makkelijk, en een stukje fietsen naar huis is misschien niet altijd leuk maar het is wel goed voor je, dus die keuze wil ik niet maken.”

Dilemma waar je gek van wordt

JE MOET KIEZEN:

Al je lichaamsvet hoopt zich op onder je kin – OF – Elke keer als je je pinpas gebruikt, moet je je saldo schreeuwen

“Ik ga voor keuze 1. Wanneer je gezond leeft en veel sport komt het wel goed met die kin. Mocht het wel extreem worden motiveert het weer om iets aan je gezondheid te doen, win-win.”

Werk slimmer, niet harder

Heb je zelf een website die frisser kan, of een applicatie die soepeler of veelzijdiger mag in gebruik? Snappen wij. je krijgt ons advies er gratis bij.

Gerelateerde artikelen

Vragen, suggesties of toevoegingen? Wij horen het graag van je!

Neem contact op