fbpx

Team

Even voorstellen: Huub

Huub studeerde af als applicatie- en mediaontwikkelaar en werkt sinds februari 2019 als back-end developer bij Kobalt.

Waarom Kobalt?

Omdat het kleine (groeiende) team me aansprak, net als de locatie en het gebruik van bepaalde technieken (LaravelVue.js, etc.). We volgen de laatste trends in software development op de voet en delen regelmatig nieuwsberichten, blogs en dergelijke met elkaar. Hier kan ik verder groeien, als persoon, in het programmeren en in het communiceren.

Wat voor werk doe je?

Ik werk als (back-end) developer, voornamelijk aan Laravel-applicaties. Daarnaast werk ik ook met Vue.js en WordPress. Verder zijn we veel bezig met het verbeteren van de verschillende bedrijfsprocessen. Hierin vind het belangrijk dat we ons niet stijf vasthouden aan wat vertrouwd is, maar openstaan voor nieuwe technieken want “stilstaan is achteruitgaan”, zeker in software development.

De harde waarheid

 • Wat is je indruk van de sfeer?
  Goed, er is een relaxte/vrije sfeer, we gaan goed met elkaar om en kennis wordt gedeeld, zo helpen we elkaar vooruit.
 • Huisdieren:
  Mijn vader heeft kippen, ik eet soms een van de eitjes, telt dat?
 • Lievelingstaal:
  PHP of Spaans.
 • Eet graag:
  Oosters
 • Favoriete film:
  Lastig, maar als ik er 1 moet kiezen dan is het: Dances With Wolves. Ik hou niet zo van fictie en daarnaast vind ik de geschiedenis van de Indianen een interessant onderwerp. Zeker een aanrader!
 • Laatst gelezen boek:
  De 7 eigenschappen van effectief leiderschap – Stephen Covey
 • Heb je hobby’s?
  Beetje cliché maar: voetballen/sporten, creëren (of dit nou programmeren, designen, muziek produceren of tekenen is), feestjes/op stap gaan met vrienden.
 • Leukste dag van het jaar:
  Ik maak er dagen van en kies voor de kerstdagen. Omdat je op deze dagen samen komt met de mensen die belangrijk voor je zijn. Kacheltje aan en lekker bourgondisch genieten met goed eten en genoeg te drinken.
 • Iets raars wat je kan (elleboog likken, oren bewegen):
  Mijn spijsverteringsstelsel trekt zich niks aan van dagdelen, ik kan om 6 uur ’s ochtends als ik net wakker ben net zo goed een vette hap naar binnenwerken als dat ik dat ’s avonds kan.

Blij dilemma

JE MOET KIEZEN:

Je bent met één druk op een speciale knop direct thuis – OF – Je hebt altijd een magisch gevulde koelkast

“Ik ga voor de koelkast: lekker makkelijk, en een stukje fietsen naar huis is misschien niet altijd leuk maar het is wel goed voor je, dus die keuze wil ik niet maken.”

Dilemma waar je gek van wordt

JE MOET KIEZEN:

Al je lichaamsvet hoopt zich op onder je kin – OF – Elke keer als je je pinpas gebruikt, moet je je saldo schreeuwen

“Ik ga voor keuze 1. Wanneer je gezond leeft en veel sport komt het wel goed met die kin. Mocht het wel extreem worden motiveert het weer om iets aan je gezondheid te doen, win-win.”

Werk slimmer, niet harder

Heb je zelf een website die frisser kan, of een applicatie die soepeler of veelzijdiger mag in gebruik? Snappen wij. je krijgt ons advies er gratis bij.

Vragen, suggesties of toevoegingen? Wij horen het graag van je!

Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!