fbpx

Bas Kampman over GRIP op het werk

De Kobalt Podcast
De Kobalt Podcast
Bas Kampman over GRIP op het werk
Loading
/

Bas Kampman is altijd op zoek naar hoe iets slimmer, beter, sneller, leuker en winstgevender kan. Maar! Wat Bas betreft, wel altijd met meer werkplezier. Dus beter én leuker. Met die insteek heeft hij samen met drie andere ondernemers het Ambitiehuis opgericht.

Reinier kent Bas vanuit meerdere invalshoeken: uit het Alkmaarse, via Jong Management en sinds een jaar ook als klant van Kobalt. Bas gaf tijdens het 5-jarig jubileum van Kobalt het boek GRIP cadeau. Maar wist Bas wel wat hij weggaf? Met die vraag heeft Reinier Bas uitgedaagd om het boek GRIP voor een de podcast opname uit te lezen én om daar een mening over te vormen.

Maar wat is GRIP?
GRIP is een boek geschreven door Rick Pastoor over hoe je meer controle kunt krijgen over je tijd, taken en leven. Het boek is een soort handleiding die je helpt om meer productief te zijn en je doelen te bereiken.

Het boek staat vol met praktische tips en adviezen over hoe je bijvoorbeeld een goede planning maakt, hoe je prioriteiten stelt en hoe je efficiënter kunt werken. Maar GRIP gaat niet alleen over werk; het boek behandelt ook hoe je balans kunt vinden tussen werk en privé, hoe je kunt ontspannen en hoe je creatief kunt zijn. Het is dus eigenlijk een boek dat je helpt om het beste uit jezelf te halen en meer grip te krijgen op je leven.

Links:

Disclaimer: De opnames vonden plaats bij Kobalt op kantoor (Studio 4.2) tijdens een normale werkdag, soms hoor je mensen bellen en communiceren op de achtergrond. Interviewen is een vak, ik (Reinier) wil mij hierin graag verder ontwikkelen en hier ben je bij deze dan ook onderdeel van, sorry, geen sorry 😉