fbpx

Team

Even voorstellen: Mick

Mick is recent afgestudeerd als Media Developer aan het Media College in Amsterdam. Hij gaat zijn eerste echte developer werkervaring opdoen bij ons en zal zich te specialiseren in WordPress en Front-end. 

Waarom Kobalt?

Kobalt lijkt me een leuk bedrijf omdat het redelijk klein is. Het team oogt gezellig en er is ruimte voor luchtigheid zoals tafeltennissen. Daarnaast vind ik de reistijd naar het kantoor goed te doen.

Wat wil je hier leren?

Mijn voorkeur heeft om te werken met WordPress. Hierin hoop ik me verder te ontwikkelen en ervaring mee op te bouwen. Daarnaast sta ik open om op elk vlak nieuwe dingen te leren. Gezien Kobalt een technisch internetbureau is gaat dat zeker gebeuren.

De harde waarheid

  • Huisdieren:Ik heb 2 Noorse boskatten: Sam en Cooper
  • Lievelingstaal:HTML en Engels
  • Eet graag:Sushi
  • Favoriete film:Lord of the rings, omdat het 6 delen en lange films zijn. Toen ik ze voor het eerst zag vond ik ze gelijk geweldig. Plus de filmlocaties zijn erg mooi.
  • Laatst gelezen boek:Mijn laatst gelezen boek was op school , maar ik weet niet meer hoe die heet. Door mijn dyslexie lees ik traag waardoor ik niet snel een boek zal pakken.
  • Heb je hobby’s?Mijn grootste hobby is sporten. Daarnaast ga ik graag naar feestjes en festivals met vrienden.
  • Leukste dag van het jaar:Mijn verjaardag, omdat ik elk jaar een groot feest geef waarbij ik zoveel mogelijk vrienden uitnodig. Oké… En om de cadeaus natuurlijk.
  • Iets raars wat je kan:Ik kan allebei mijn duimen bizar ver naar achteren buigen.

Blij dilemma

JE MOET KIEZEN:

Je kunt voorwerpen verplaatsen met je gedachten – OF – Iedereen lacht altijd heel hard om je grappen

“Dan zou ik voorwerpen willen verplaatsen met mijn gedachten. Ik hoef dan nooit meer op te staan om iets te pakken, lekker makkelijk.”

Dilemma waar je gek van wordt

JE MOET KIEZEN:

Je slaapt elke nacht in een viskraam -OF – Je moet altijd op je kont, tree voor tree, de trap af

“Ik ga liever met mijn kont van de trap af dan dat ik de hele dag naar vis ruik. Uit ervaring weet ik dat deodorant niet helpt tegen de geur, ik noem geen namen, maar ik ken iemand die in de viskraam werkt.”

Vragen, suggesties of toevoegingen? Wij horen het graag van je!

Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!